Sistemul de cofraje BioGas

Sisteme de cofrare pentru realizarea cofrajelor circulare fara bare de trecere.

Solutii adaptabile la orice cerinte, conditii din santier si utilizare, pentru a realiza rezervoare circulare cu raze de pana la  40 metri. Produs in centrul de inginerie mecanica  din Breganze, asigura o etanseitate perfecta a structurii si imbina calitate, versatilitatea accesoriilor si durabilitate respectand standardele de siguranta din santier.

Citeste mai mult

Faresin Formwork este specializata in producerea cofrajelor pentru realizarea rezervoarelor BioGas.

Sistemul BioGas propus  – unul din cele mai moderne si eficiente sisteme de constructie pentru rezervoarele biogas – se bazeaza pe utilizarea panourilor complet metalice cu dimensiuni reduse.

Suprafata panourilor utilizata la turnarea betonului, calibrata cu o raza de curbura foarte mare, este concava sau convexa in functie de utilizarea lor la partea interna sau externa a turnarii circulare.

Sistemul permite constructia de rezervoare circulare cu o raza de minim 7 metri, asigurand o perfecta etanseitate a structurii, fara a utiliza alti tiranti.

Laturile orizontale ale panourilor sunt plane si sunt prevazute cu gauri  pentru prindere a accesoriilor  de legatura verticala sau a consolei cataratoare. Panourile interne , unite intre le cu ajutorul penelor, sunt fixate cu bare fixe sau reglabile , creand o structura de sprijin capabila sa suporte betonului in faza de turnare. In plus se creeaza si o platforma de lucru pentru muncitori in timpul turnarii.

Faresin Formwork a proiectat  cu atentie toate elementele componente care permit realizarea rezervoarelor biogas intr-un mod rapid, sigur si eficient. De la cofrajele externe la cele interne, si la cofrajele speciale pentru decofrare. Pentru completare se adauga contravantuirile fixe si reglabile, montanti verticali si toate elementele de inchidere.

Solicitați informații

    © Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249