Sisteme de sustinere ALU-Up

Popul de mare sustinere din aluminiu ALU-UP2, alternativa sigura la sistemul traditional de sustinere, permite utilizarea lui pentru capacitati mari de sustinere. In alternativa, se pot pot folosi popii obisnuiti din otel.

Citeste mai mult

Faresin Formwork imbina tehnologia cu maxima eficienta si in ceea ce priveste popii pentru constructii. Multe lucrari din santier gasesc cea mai buna solutie in popii ALU-UP2.

Este vorba de popii din aluminiu pentru constructii, cu caracteristici  excelente: greutate mica, aproximativ jumatate din cea a popilor din otel, si in acelsi timp, capacitate dubla de rezistenta la incarcare: aceasta inseamna o economie a numarului de popi folositi in santier.

Popii telescopci din aluminiu ALU-UP2 permit utilizarea lor pentru constructiile cu inaltimi foarte mari   si se manevreaza foarte usor cu ajutorul elementului filetat. De asemenea, este posibila contravantuirea popilor  ALU-UP2 cu ajutorul cadrelor de  rigidizare care garanteaza stabilitate, rezistenta si echilibru. Acestea permit  crearea unei structuri continue cu popi sau un sistem de legatura cu turnuri, si in acest caz cu o mare economie de popi garantand o rezistenta la incarcare mare si o siguranta maxima.

Cu ajutorul popilor ALU-UP2 se poate realiza un nou sistem de contravantuire dezvoltat de  Faresin Formwork. Este vorba de o solutie constructiva, versatila si de o inalta performanta avand ca element cheie popii ALU-UP. Mai precis, sistemul de contravantuire permit atingerea inaltimilor la turnare intre  3 si 4,5 metri. Cota inferioara se obtine prin utiizarea unui singur pop, cu doi se ajunge la cota de 4,5 metri.

Faresin Formwork, in completarea sistemelor de sprijin din aluminiu, ofera o gama variata de popi de mare capacitate din otel, vopsiti, zincati la cald si la rece.

© Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249