SISTEME DE SCHELE

MODUL FLEX

Faresin Formwork produce, vinde si inchiriaza schele de metal si schele de aluminiu ideale pentru lucrările de intretinere a cladirilor. Greutatea redusa a echipamentului, combinata cu versatilitate extrema, ofera avantaje considerabile. Utilizarea impreuna cu elementele din otel galvanizat face sistemul extrem de stabil si sigur. Principalele caracteristici ale schelei noastre din aluminiu il fac foarte avantajos ori de cate ori avem nevoie de:

  • Schele inguste; latime redusa de 76 cm., ceea ce le face ideale pentru spatiul mic ocupat pe teren.
  • Schele usoare; fata de cele din fier, greutatea este de circa 1/3 si acest lucru le face indispensabile cand avem nevoie de o sarcina redusa in zona de sprijin, si este un real avantaj cand santierul este localizat in zone cu acces dificil cum ar fi in centrele istorice
  • Constructii rapide; npentru intretinerea cladirilor cand timpul este foarte scurt, echipamentele noastre sunt esentiale pentru reducerea costurilor de exploatare.
  • Cu cele 4 elemente de baza ale schelei: cadru, platforma, parapet, balustrada, este posibila realizarea oricarui proiect.
  • Elementele de completare, diagonale, picioare reglabile, inchideri laterale si de inaltime, au rolul de a completa structura schelei si de o face sigura conform normativelor in vigoare. Sistemul de baza poate fi integrat si personalizat cu accesorii utile proiectate si construite pentru a rezolva toate problemele posibile din santier.
  • Schela din aluminiu Faresin Formwork este potrivita pentru toate categoriile de utilizatori care execută lucrari de intretinere a cladirilor civile si industriale. Greutatea mica, practicitatea si adaptabilitatea maxima, fara a omite calitatile estetice ale aluminiului, fac ca schela noastră sa fie deosebit de potrivita pentru intervențiile de i ntretinere si restaurare, de la vopsirea simpla la izolatii, la lucrari de tinichigerie, la reconstructia acoperisurilor, la mici interventii la fatadele cu restaurari complexe.