Sisteme de schela si esafodaj

Cu sistemul multidirectional Modul si sistemul de schele Modul Flex de la  Faresin Formwork este posibil sa se obtina solutii pentru cele mai complexe si neregulate structuri si sa se efectueze lucrari de intretinere cu produse versatile, sigure si foarte performante.

Citeste mai mult

In afara utilizarii lui ca schela multiplan, schela multidirectional  Modul poate fi folosita ca turnuri de sprijin,  podium, tribune si schele de fatada .In acest ultim caz, ceea ce face diferenta este posibilitatea de a monta structura la fiecare 0,5 metri. Utilizarea montantilor veerticalii, a curentelor cu latimi intre  0,73 metri si 1,09 metri, si a podinelor de lucru, parapetilor si balustradelor  realizate din materiale foarte bune, la care se aduga trapa si scara pentru a uni planurile de lucru, asigura o deplasare pe schela rapida si in totala siguranta.

Sistemul Modul Flex exploateaza tot potentialul oferit din combinarea celor patru elemente de baza  ale schelei – cadru, platforma, parapet, balustrada – pentru a compune orice schema, cu posibilitatea de a integra si personaliza fiecare solutie cu accesorii. Elemente usoare, practice si adaptabile, sunt punctele de forta care le fac sa fie alegerea ideala pentru interventii de intretinere restaurare, jgheaburi si fatade, lucrari complexe de restaurare, realizarea de schele inguste  (latimea este redusa la 76 aentimetri), usoare (aluminiu are o treime din greutatea schelei traditionale din fier) si in santierele unde rapiditate la montare si demontare este esentiala pentru reducerea costurilor.

© Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249