Cofraje pentru stalpi

Solutii adaptabile la cerinte specifice, conditii din santier si utilizare  pentru realizarea stalpilor cu diferite dimensiuni. Produse in Italia in centrul de productie din Breganze, imbina calitate, versatilitatea accesoriilor, durabilitate, conform ultimelor standarde de siguranta din santier.

Citeste mai mult

Alegerea cofrajelor pentru stalpi  Faresin Formwork este foarte diversificata: sunt disponibile solutii din otel, aluminiu si circulare.

Mai precis, primele solutii cuprind cofrajele pentru stalpi necesare realizarii structurilor cu dimensiuni variate utilizand un numar foarte redus de accesorii si un montaj rapid si intuitiv, utilizand bolturile din dotarea panoului. Exista si cofrajele pentru stalpi  Poker folosite la constructia stalpilor de la  20×20 la 85×85 centimetri si Poker 75, pentru o sectiune variabila de la 15×15 la 60×60 centimetri.

In ceea ce priveste cofrajele din aluminiu pentru beton armat, Faresin Formwork pune la dispozitie modele de cofraje usoare, modularie, care se pot manevra manual. Exista, tot din aluminiu, Poker 100, pentru realizarea coloanelor patrate  de la  20×20 la 85×85 centimetri si Poker 75 pentru structuri de la  15×15 la 60×60 centimetri.

In cele din urma,  sunt disponibile cofrajele circulare pentru stalpi Faresin Formwork care permit realizarea suprafetelor cu finisaje de beton aparent. Elementele ce compun stalpii se furnizeaza in santier pe bucati care permit asamblarea cu usurinta pentru o utilizare rapida. Faresin Formwork proiecteaza cofraje pentru stalpi circulari in masura sa satisfaca cele mei diversificate exigente.

© Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249