Cofraje pentru Pereti

Solutii adaptabile la nevoile particulare, conditii din santier si utilizare, pentru realizarea peretilor de orice dimensiune. Produse in Italia in zona de productie din Breganze, imbina calitate, versatilitatea accesoriilor si durabilitatea  in conformitate cu standardele inalte din santier.

Citeste mai mult

P Light, S100 si S120: aceste sunt gamele de cofraje pentru pereti semnata Faresin Formwork, capabile sa raspunda in mod eficient la orice exigenta din santier datorita versatilitatii, modularitatii usurintei  si rapiditatii la montaj.

Gama PLight este perfecta pentru utilizarea in santierele care nu dispun de utilaje pentru ridicat  si pentru constructiile rezidentiale, industriale si stradale. Modulele diferite (H300, H2700 si H2500) permit realizarea unor cofraje cu inaltimi intre  2,5 si 3 metri. Linia este completata cu seria H1500, cu panouri care acopera o gama variata de dimensiuni variabile intre  30 si 75 centimetri. Toate modulele se furnizeaza si in versiunea cu mai multe gauri.

Cofrajele pentru pereti din gama S100 permit realizarea peretilor si a altor lucrari reducand costurile de executie si montaj. Cofrajele asamblate intre ele, formeaza conturul peretelui de realizat. Disponibile in diverse module pentru fiecare cerinta de inaltime si latime, atat din otel cat si din aluminiu,  permit utilizarea combinata. Cu accesoriile speciale se pot realiza compozitii pentru fundatii, socluri si puturi.

Perfecta pentru realizarea peretilor la cladirile rezidentiale si industriale este si  gama cofrajelor pentru pereti S120. Modulele, atat din otel cat si din aluminiu se pot monta intre ele. Elementele tip  jolly si accesoriile de legatura permit crearea unor module perfecte pentru fiecare exigenta aduncand in santier rapiditate si eficienta.

© Faresin Formwork SPA Unipersonale - P.IVA IT 02470320249