Together we build our history.

A anticipa nevoia de schimbare si a schimba. Este in ADN-ul  companiei Faresin Formwork.

Este visul lui  Guido Faresin, care din  1973 a ales sa schimbe lumea constructiilor, aducand intr-o piata statica si saturata  dinamism si inovatie.

Sediul din Breganze reprezinta, in acelasi timp atat legatura cu  radacinile cat si un centru important al mecanicii italiene si internationale, terenul fertil pentru o aventura antreprenoriala proiectata in viitor.

Aici,  Guido a impartasit cu echipa sa impulsul de schimbare si succes de-a lungul anilor. Fara a uita valoarea radacinilor, a transmis capacitatea de a privi in viitor,de orientare spre explorare si perfectionare tehnologica, profesionala si umana. Un model de  business pe care Chiara, Lucia si Giacomo, noua generatie Faresin,  il pastreaza si il traduc in limbajul cunoasterii tehnologiei  de astazi.

A fabrica cofraje si a reconfigura spatiul, a crea oportunitati de dezvoltare, a investi in cautarea noilor materiale, metode constructive si  solutii, acestea sunt bazele solide ale liderului italian si excelenta mondiala in tehnologia pentru constructii.